Om Oss

Labbens Hundehage As

Om Oss

Labben har ansatt fire hundetanter og en hundeonkel i hundehagen sin. Vi vil bestrebe oss på å være minst to tilstede samtidig noen timer hver dag. Dermed vil vi få mulighet til å kunne gi akkurat din hund ekstra oppmerksomhet, og turtanta vil kunne komme seg ut på skogstur ofte. Labben og turtanta elsker skogsturer!


Vi jobber kun med positive og myke metoder i vår kontakt med hundene. Vi trener de normalt ikke i løpet av dagen, men de må kunne sitte å vente rolig på tur før de kan gå ut gjennom porten, og ikke dra for mye når vi går på tur. De får heller ikke lov å tigge, eller ta saker fra bord og hyller – enkle og selvfølgelige regler som er overkommelige for de fleste hunder..Hundehagen


Hundehagen er det perfekte stedet for din firbente venn hvis den kjeder seg hjemme mens du er på jobb, eller rett og slett vil leke med andre hunder i trygge omgivelser. Du kan være sikker på at den blir tatt godt vare på da det er til enhver tid en eller to tanter/onkel sammen med de firbente. Vi har gjerdet inn tre mål med skog (det vil si masse tissetrær), samt noen mindre innhegninger for hvalper og hunder under tilvenning. Her kan Labben og vennene hans springe, leke, flørte og grave alt de lyster. Vi vet av erfaring at det kan bli slitsomt å leke ute hele dagen. Derfor har vi innredet et «hvilehus» hvor de kan ta en siesta når de måtte ønske det. Enten sammen med andre hunder i de store sengene våre, eller alene i hundesenger eller bur.

Det er ingen av oss som krymper i regnvær, så vi er ute så mye som mulig. Allikevel er det godt å komme inn i varmen å få tørket seg av og til. Dermed blir det selvfølgelig flere turer inn på dager med dårlig vær.


.